22 февр. 2009 г., 15:45

Прегръщам те нежно... Ти си всичко за мен 

  Поэзия » Любовная
2045 0 1

Искам нещичко на теб да пожелая,

на теб съкровище във този хубав ден.

Най-красивият от всички други,

защото е денят, във който си роден!

 

Нека в сърцето ти да има само радост,

очите ти да светят като две звезди в нощта;

На устните усмивката да грее

и да те топли нежно любовта!

 

Не случайно аз това изричам,

тези думи шепне моето сърчице

и казва, че освен теб друг не може да обича,

за мен едничко само ти си, мое слънчице!!!

© Калина цонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??