Искам нещичко на теб да пожелая,
на теб съкровище във този хубав ден.
Най-красивият от всички други,
защото е денят, във който си роден!
Нека в сърцето ти да има само радост,
очите ти да светят като две звезди в нощта;
На устните усмивката да грее
и да те топли нежно любовта!
Не случайно аз това изричам,
тези думи шепне моето сърчице
и казва, че освен теб друг не може да обича,
за мен едничко само ти си, мое слънчице!!!
© Калина цонева Всички права запазени
Поздрав!