Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
Когато чуя как жена ми с глас тревожен,
ми изплаква своят ден още веднъж-
прегърнал страховете ù ноща, аз може,
да се събудя утре един по-силен мъж.
Не ми хареса това, че след като лиричният герой казва на жена си, че иска и търси нейната слабост като жена, след това прави обратен завой с последният ред и всичко се връща пак до личните му чувства и его - "не съм по-малко мъж"...