Накъде отивате вие,
щом залязва слънцето на детето
и всички пътуват за там, където
вкусната ябълка гние?
Ние стоим точно пред залеза... и после нощ,
а изборът е мамещ и труден
по кой път да поема по този ескалатор муден,
а ударната вълна поваля със своята мощ!
Искам да видя звуците на водата,
да се нося из тишината на облаците,
за да чуя какво мисля аз.
Но какъв е отговорът, и има ли?
Краят на пътя на лъжата
идва със смъртта на булото.
© Азът Все права защищены
Невероятно!
Допада ми...
Добре дошъл!!!
Ще ми е интересно да прочета още твои творби.