May 3, 2009, 8:32 PM

Преходът на вечността 

  Poetry
581 0 1

Накъде отивате вие,
щом залязва слънцето на детето
и всички пътуват за там, където
вкусната ябълка гние?

Ние стоим точно пред залеза... и после нощ,
а изборът е мамещ и труден
по кой път да поема по този ескалатор муден,
а ударната вълна поваля със своята мощ!

Искам да видя звуците на водата,
да се нося из тишината на облаците,
за да чуя какво мисля аз.

Но какъв е отговорът, и има ли?
Краят на пътя на лъжата
идва със смъртта на булото.

© Азът All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Силно е.
    Невероятно!
    Допада ми...
    Добре дошъл!!!
    Ще ми е интересно да прочета още твои творби.
Random works
: ??:??