30 дек. 2016 г., 21:42

Преливане 

  Поэзия » Любовная
364 1 5

Водопад съм, високо живея,
разрушавам вековни скали,
пак изригвам, преливам, лудея,
и заливам реката с мечти.

Аз я галя, ухажвам, обливам,
с буйна нежност поглъща ме тя,
от душата ѝ сякаш извирам,
а се вливам във гладна снага.

Пак се сливаме, жадни за полет,
вая пръски...  разтича се тя,
и във капките случваме пролет,
с мойта луда, красива река.


 

© Неземна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??