10 окт. 2024 г., 20:44

Премълчано 

  Поэзия » Любовная
32 0 0

“Обичам те” не излиза измежду устните.

Зад зъби държим го като каторжник.

Не смеем да го изречем, да не би

да нахлуят с него и спомените.

 

Очите ни светват, когато се гледаме.

За ръцете държим се повече от всякога.

Като деца с теб тананикаме си и смеем се;

Понякога в живота, понякога…

 

Велики империи раждат се от руини.

Ами ние с теб… Дали? 

 

Дали?

© Любимата Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??