13 апр. 2020 г., 09:45

Преображение 

  Поэзия
406 2 2

Разтвори се небето
(шести август)
душата ми във тялото
се върна;

 

бе скитала
без край и без начало,
забравила
смрачаване и съмване;

 

бе скъсала
на мрежата си брънките
и бе стопила
мощно без остатък

 

онези чипове,
които дрънкаха
когато я остави да се мята.

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??