17 апр. 2015 г., 07:48

Препоръка 

  Поэзия » Другая
582 0 8

Хора, чуйте славеите вече пеят,

нищо че на улицата гладно куче вие.

Загърбете злобата и завистта,

може да сте влюбени и Вие...

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??