17 abr 2015, 7:48

Препоръка 

  Poesía » Otra
581 0 8

Хора, чуйте славеите вече пеят,

нищо че на улицата гладно куче вие.

Загърбете злобата и завистта,

може да сте влюбени и Вие...

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??