Apr 17, 2015, 7:48 AM

Препоръка 

  Poetry » Other
579 0 8

Хора, чуйте славеите вече пеят,

нищо че на улицата гладно куче вие.

Загърбете злобата и завистта,

може да сте влюбени и Вие...

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??