18 окт. 2004 г., 10:14

Прераждане 

  Поэзия
1058 0 2

Изкъпах се в утринна роса,

почувствах жаждата за свобода,

усетих вятъра в моята коса

душата ми се извиси над небосвода.

 

Това е моя край и моето начало,

света ще взема в своята длан

за да открия новото начало

на новия живот така желан!

© Марина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??