18.10.2004 г., 10:14 ч.

Прераждане 

  Поезия
1056 0 2

Изкъпах се в утринна роса,

почувствах жаждата за свобода,

усетих вятъра в моята коса

душата ми се извиси над небосвода.

 

Това е моя край и моето начало,

света ще взема в своята длан

за да открия новото начало

на новия живот така желан!

© Марина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??