25 дек. 2007 г., 23:41

прераждане 

  Поэзия
541 0 21

Очите ми  докосват  огледалото,

трепти . . .  ръцете ми са живи . . .

Въздишам след поредното изплуване,

намерих себе си. . . Това ми стига!

 

© Ася Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??