28 нояб. 2007 г., 16:51

Прераждане 

  Поэзия
646 0 14
***
Когато в непрогледната тъма се преродя...
и цялата материя в краката си разложа...
от мен... една потъпкана в Любов душа...
да мога в твоята без страхове да сложа...

Тогава знам, че знаеш... моите коси...
които вплитат мъдростта на вековете...
как с твойте ангелски добри сълзи...
да напоиш... и да посееш свято цвете...

Да се издигне то с божествен аромат...
да заличи смрадта на гнило тяло...
"Тогава ти и аз отново ще летят."
Тогава Ти и Аз ще се превърнем в цяло!

© Арлина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??