Пресичам себе си.
Дори и на червено.
Не ме интересуват правилата,
които някога сама създадох.
Започвам да съм смела
като вятър
и разрушавам
болката, тъгата,
но заедно със тях
и радостта си...
Понякога повтарям неразбрано
едни и същи грешки
и оставям
на произвола
смисълът да страда...
Пресичам сляпа,
глуха,
оглупяла
с една-едничка цел -
да не пострадам,
че някъде
след всички
изоставам...
© Руми Бакърджиева Все права защищены