7 апр. 2014 г., 23:10

През април ще бъда добра... 

  Поэзия
1024 1 2

През април ще бъда добра!
Обещавам! Ще наливам
в кафето слънца и даже
закуска ще правя.

През април ще бъда добра!
Бунтарката в мене ще скрия,
ще бъда лекарство и жива вода.
Ще бъда истинска бяла магия.

През април ще бъда добра!
По-малко ще говоря, повече ще трая.
Обещавам! Само че, април 
на коя година точно - все още не зная.

© Веселина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??