През април ще бъда добра!
Обещавам! Ще наливам
в кафето слънца и даже
закуска ще правя.
През април ще бъда добра!
Бунтарката в мене ще скрия,
ще бъда лекарство и жива вода.
Ще бъда истинска бяла магия.
През април ще бъда добра!
По-малко ще говоря, повече ще трая.
Обещавам! Само че, април
на коя година точно - все още не зная.
© Веселина All rights reserved.