Грабна погледа ми - рошавата му коса,
небрежният му стил,
наболата брада,
погледът унил.
Усмивката му рядка,
грубият акцент.
Как внезапно се мярка
и изчезва като таен агент...
Ако трябва с цвят да го опиша,
ще избера сиво.
Дано и аз когато годините му нанижа,
да привличам - макар със грубо...
Грубото понякога е секси,
взривоопасно на моменти.
Трябват ти бързи рефлекси,
да реагираш на внезапните промени.
Гледаш го вледенен и намусен,
а той си мисли как да те прегърне.
Отръскал го е живота гнусен,
но не е забравил как да те целуне...
© Евита Все права защищены
Поздрав!