8.02.2011 г., 14:36 ч.

През моя обектив 

  Поезия » Друга
724 1 1

 

 

Грабна погледа ми - рошавата му коса,

небрежният му стил,

наболата брада,

погледът унил.

Усмивката му рядка,

грубият акцент.

Как внезапно се мярка

и изчезва като таен агент...

Ако трябва с цвят да го опиша,

ще избера сиво.

Дано и аз когато годините му нанижа,

да привличам - макар със грубо...

Грубото понякога е секси,

взривоопасно на моменти.

Трябват ти бързи рефлекси,

да реагираш на внезапните промени.

Гледаш го вледенен и намусен,

а той си мисли как да те прегърне.

Отръскал го е живота гнусен,

но не е забравил как да те целуне...

© Евита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??