18 дек. 2007 г., 08:24

През погледа на мъжа 

  Поэзия » Любовная
2282 0 29
Искам до тебе уморено да притихна,
в твойта неуморна споменост и хубост,
меко, разтопяващо да се усмихна,
със видения, желания до лудост!

Искам с тебе да припичам старо чувство,
с твойта лунна изхабена външност
и безсънно - отразена в мен изкусно,
като вечен  допир, светлина и смътност!

Искам и в съня ти да потъна като облак,
в твоята артерия без страх пулсиращ,
с огъня, разпалил спомена без болка,
спомена без багри, с дъх неспиращ,
                                   като ехо, още, още...

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??