23 февр. 2013 г., 11:07

През сенки на жени 

  Поэзия » Любовная
905 0 20

Нощта лъжовна обич разпилява. 

Събирам звуци, шумове, следи...

 И в моя сън, като небесна плява,

 из мен полита ято от мечти.


И там те виждам - малко по-различен.

 Провирам се през сенки на жени.

 И без да питам колко ме обичаш,

 ти казвам пак: "при мене остани".


Мълчи нощта и чака да се съмне -

 денят да я прегърне с порив див.

 В копнежа си тя става дваж по-тъмна.

 И пак изгубвам твоите следи.

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??