Въздухът ни е общ,
ласките – споделени.
Страстна е тази нощ
в мигове от поеми...
И се сливат тела,
и Обичат се огнено.
Стене даже нощта
на луната във погледа.
Тази нощ е обречена
всяка нощ да се сбъдва,
да пристъпва съблечена
и пак гола да тръгва...
Тази нощ е във двамата
само страст и желание.
Тази нощ е над времето
и е звездно сияние!
15 08.2023.
© Георги Каменов Все права защищены