10.09.2023 г., 10:30 ч.

При нас нощта е винаги без дрехи 

  Поезия » Любовна, Еротична
411 3 8
 

Въздухът ни е общ,
ласките – споделени.
Страстна е тази нощ
в мигове от поеми...

И се сливат тела,
и Обичат се огнено.
Стене даже нощта
на луната във погледа.

Тази нощ е обречена
всяка нощ да се сбъдва,
да пристъпва съблечена
и пак гола да тръгва...

Тази нощ е във двамата
само страст и желание.
Тази нощ е над времето
и е звездно сияние!

15 08.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??