14 мая 2008 г., 11:26

Прибирам се... 

  Поэзия » Философская
910 0 16
 

Прибирам се

след хиляди копнежи.

Мечтаех си отдавна за това...

Не ми палете лампи,

замълчете... -

да вляза в себе си,

да разбера...

Отвътре да почувствам

без остатък

на  моя собствен смисъл

същността...

Отлагах го

в торпедото на дните!...

Не чувах

и не виждах

досега...

Немилостиво

темпото пленява

душите ни

в илюзии и страх...

По-бавничко

съм жива

и създавам,

и вярвам,

и обичам,

и творя...

Преглъщам трудно

залъците груби

от чуждите охоти

за света...

Преполових

живота си

без друго!...

 

Прибирам се

да чуя

Същността.

 

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??