24 сент. 2022 г., 09:17

Приказен вятър довя пролетта 

  Поэзия » Другая
188 0 0

Приказен вятър довя пролетта

странни въпроси обвиват ума

тръгвам ли, спирам ли, искам ли цвят

тихо прокрадва се болка и гняв.

Спомен за истинско синьо небе, 

спомен за радостно диво хлапе

приказка шарена носи нощта

шумно раздира звука любовта.

Бясно катеря скала без въже

гмуркам се в дивото страшно море

дъх си поемам, не спирам в дъжда

драпам безмилостно да се спася.

© Светла Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??