10 июл. 2012 г., 14:10

Приказка 

  Поэзия » Любовная
676 0 1

Различна съм от всичките преди,

които през живота ти преминаха,

красиви и нахални, и добри – жени,

обичани във твоето минало.

 

Различна съм със умните слова,

които добротата ти събуждат,

различна съм дори с това,

че вятърът в косите ми е южен.

 

Че моите очи като звезди

стопяват смело мъжката ти броня,

че има сила в моите сълзи,

сълзи от обич, не сълзи – агония.

 

Различна съм. От моите ръце

предметите щастливо оживяват

и ти веднъж си мъж -  веднъж  дете,

което с любовта се забавлява.

 

Различна съм. Във някой земен час,

когато мене няма да ме има,

ти ще напишеш  приказка за нас,

различна и неповторима!

 

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??