5 дек. 2007 г., 11:56

Приказка 

  Поэзия » Любовная
585 0 9

Ще ти разкажа приказка една -

най-хубава от всички други.

Със нея тихичко ще те приспя,

положила главата ти на скута си.

 

Заспиш ли, твоята душа

ще омагьосам като веда,

за да остане винаги добра

и винаги да е при мене...

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??