30 нояб. 2013 г., 10:36

Приказни сънища 

  Поэзия
1018 0 12

Изсънува ли своите сънища,

аз моите още не съм.

Все се надявам на сбъднати приказки,

а осъмвам с тях само насън.

Не можах да се видя принцеса

и в каляска от тиква не бях, 

а за принцове - жална ми майка,

само крастави жаби и бели магарета с тях.

Но не искам да спра да сънувам,

а мечтите ми - имам със шепи от тях.

Ала стига ми само четирилистен стрък детелина

и на синовете безгрижният смях.

© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??