2 дек. 2007 г., 13:48

Приказно безвремие 

  Поэзия » Другая
838 0 15
 

Приказно безвремие

 

Нежно ме засипва приказно безвремие.

Огънят във печката възторжено пламти.

Светло и лежерно, зимно настроение,

бавно, без да бърза във душата ми вали.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??