2.12.2007 г., 13:48 ч.

Приказно безвремие 

  Поезия » Друга
837 0 15
 

Приказно безвремие

 

Нежно ме засипва приказно безвремие.

Огънят във печката възторжено пламти.

Светло и лежерно, зимно настроение,

бавно, без да бърза във душата ми вали.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??