24 июн. 2010 г., 13:05

Приказно-вълшебно с мъгливо-сив оттенък 

  Поэзия » Любовная
738 0 2

Първият път.
Смътно спомням си.
Опиянена...
От теб, целувките...
или алкохолът бе виновен...?
Приказно-вълшебна нощ...

 

И гледах те...
и трудно бе да го повярвам.
Че имам те,
а знаеш как те исках...

 

И пиех от теб,
отново и отново,
докато утрото не те отне от мен.
А някои жадуват го...
но не и аз.
Не и с теб.
Не тогава.

 

Нощта остави своя отпечатък.
Беляза ме със теб.
Приказно-вълшебна бе,
с мъгливо-сив оттенък...

 

май 2009

© Енд ъф флауърс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??