5 окт. 2007 г., 08:28

Прим@виста 

  Поэзия
643 0 11
Да живееш с желанието.
Не ме докосвай!
Да се рееш в празното.
Не се възползвай!
Ключът към щастието.
Не се пренасяй!
Редът в безвластието.
Не се внедрявай!
Крадат ни страстите!
И ги пласират.
Ядат ни с маските.
И ни изсират.

© Тома Кашмирски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??