5.10.2007 г., 8:28 ч.

Прим@виста 

  Поезия
642 0 11
Да живееш с желанието.
Не ме докосвай!
Да се рееш в празното.
Не се възползвай!
Ключът към щастието.
Не се пренасяй!
Редът в безвластието.
Не се внедрявай!
Крадат ни страстите!
И ги пласират.
Ядат ни с маските.
И ни изсират.

© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??