2 янв. 2008 г., 15:36

Примка 

  Поэзия
819 0 2
Лъжи ме!
Аз имах хиляди възможности да бягам.
Лъжи ме!
Сега поглеждайки към теб едната си ръка напред протягам.

Мрази ме!
Знам, че можеш да обичаш.
Крещи ми!
Със сигурност можеш да мълчиш!

Проклинай!
Аз съм точната жена.
Проклинай!
Не повярвах в нито една твоя лъжа!

Съжалявай!
Задържам ли те някак си при мен!?
Съжалявай!
Оплетох ли те вече в моя плен!?

© Красимира Баротева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??