20 апр. 2010 г., 22:17

Принцеска 

  Поэзия
740 0 2



                               



                                                        на моето коте Джени. :) 


Мъничко кравайче топличко,
пухкава душица беличка.
С розово носленце мокричко
и игриво като феичка.

Зеленооко дяволче красиво,
лоша днес си, непослушна.
Ала пак те гледам мило
и копнея да те гушна.

Как да устоя? Ти знаеш,
че не мога... и си траеш,
скрила своята муцунка.

В погледа, сега нехаещ,
обичта си ще признаеш,
щом те взема и те цункам. 


© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??