14 апр. 2013 г., 13:14

Принцът от мечтите 

  Поэзия » Любовная
548 0 1

                  

      Принцът от мечтите

 

Не вярвам аз на твойте обещания,

ти никога не ще се промениш.

Аз глуха съм за твойте увещания,

характера не можеш измениш.

 

Не искам отново да се лъжа,

не искам напразната надежда,

не искам за теб да се омъжа.

Красив си, лицето ти подвежда.

 

Аз искам принца от мечтите,

който с буен кон ще ме плени.

Ще  ме метне здраво на плещите,

всеки от ужас ще се  вцепени.

 

Искам той за мен да е единствен,

тъй страшно сме, непоколебим.

Поривът ни да е тъй взаимствен

и во веки да е мой любим.

 

Нека всички да ме мразят

за споделената любов,

завистта си да запазят,

щом за мен на всичко е готов.

 

Искам да съм любена изцяло,

да сме отдадени един на друг,

да пламва огън в душа и тяло

и той да е най–верният съпруг!

© Иванка Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??