4 янв. 2012 г., 18:36

Припомни ми... 

  Поэзия » Любовная
893 0 7


                                    Припомни ми...




                              Припомни ми любовта гореща,

                              когато обичахме се аз и ти.

                              Припомни ми всяка наша среща,

                              която в безкрая вечно ще гори.



                              Припомни ми забравените мигове с теб,

                              които вечно ще горят от любовта.

                              Припомни ми чувствата, сковани в лед,

                              дали ще се стопят от глътка топлина?



                              Припомни ми, че обичали сме се някога,

                              искрено в този свят студен и блед.

                              Припомняй ми обичта, както всякога,

                              разпръсвай нежността навред.



                              Припомни ми мелодията на сърцето,

                              която вечно в мене ще звучи.

                              Припомни ми тука под небето

                              как обичахме се аз и ти.



                              Припомняй ми и тихо говори,

                              разказвай ми за щастието отлетяло.

                              Припомняй ми и дори да са лъжи,

                              ти с чувствата ме прегърни и да започнем отначало!

 

 

 

 

 

 

 

© Иваничка Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??