Природата привързва ни със страст,
която всичко в нас владее
и чувстваме как тази мощна власт
в сърцето общо пламенее.
Любовта е сила толкоз сладка,
че неща омайни обещава,
а пък тежка, сторена нападка
щедро и съзнателно прощава.
Всеки друг приемам чрез съзнание,
а ти пък будиш възхищение
и отхвърлил всякакво страдание,
преживявам само умиление.
- Молитвата на разкаяние
преживяваш като обаяние!
© Валери Рибаров Все права защищены