26 июл. 2009 г., 11:31

Приспи ме! 

  Поэзия
594 0 2

Сега на облаците ли спиш?

На тях ли им се изповядваш?

За мен ли им разказваш?

Смях обичан не чувам

и се ужасявам.

Не трябва да ме има, а теб да те няма

на Земята.

Не мога да го осъзная.

Не желая.

С болката идва

състоянието ми критично -

шок, стрес.

Страх застава

да ми забранява иронично

да мисля логично.

Предавам се.

Искам при теб.

Спи ми се.

Приспи ме!

 

                                                                                Г.Ф.Т

© Георги Табаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??