19 дек. 2019 г., 10:24

Приспивни мисли 

  Поэзия
415 0 0

 

 

 

 

Припада бавно нощта
над кахърните ми мисли
за добротата във света
и мрачните му истини ...

 

за топлото в нечия мечта,
която понякога изстива
от катаклизма в нейната душа,
забулил слънцето в сиво ...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??