22 июл. 2009 г., 10:36

Приспивно 

  Поэзия
531 0 6

Не мисли в нощта за мен,

че съм толкова далече,

ти сега си уморен

и заспи, заспивай вече!

 

Не мисли, че съм сама

и изгубена в безкрая,

в твоя сън ще бъда с теб

и щастливи ще сме двама.

 

Ще се хванем за ръце

и ще тръгнем под звездите,

Купидон ще бъде с нас,

ще се гледаме в очите.

 

Ти ще си отново с мен,

аз отново ще съм твоя,

но сега си уморен

и заспивай, обич моя!

 

 

© Ракина Радева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??