7 окт. 2006 г., 23:10

Пристъпва нощ... 

  Поэзия
528 0 9
Пристъпва нощ, отлита ден.
А шепне песен тиха вечер...
За птиците отлитнали в ята,
за болката от самота, в която
надеждата погалва любовта,
и шепне и слова за радостта...
разказва и за звънки чудеса,
когато пак ще оживее спомен
в реален, нерисуван сън...
Пристъпва нощ, отлита ден.
Затоплена душата, прегръща
своята надежда...макар през сълзи
да се усмихва...със нея тя заспива.

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??