21 июн. 2010 г., 13:31

''Присъда'' 

  Поэзия
623 0 4

''Присъда''

 


В устата ми горчи

от грешки...

Очите парят

от вина...

И сиво-черна болката пронизва

всичките ми сетива...

 

 

На кладата от минало и настояще

изправена стоя съвсем сама...

Сподавен стон...

Угасва и искрицата надежда

за нечия протегната ръка...

 

 

Съвсем сама...

Прегърбена...

Нечуваща...

Незряща...

Присъда чакам днес

от Съвестта!!!

 

© Даниела Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??