''Присъда''
В устата ми горчи
от грешки...
Очите парят
от вина...
И сиво-черна болката пронизва
всичките ми сетива...
На кладата от минало и настояще
изправена стоя съвсем сама...
Сподавен стон...
Угасва и искрицата надежда
за нечия протегната ръка...
Съвсем сама...
Прегърбена...
Нечуваща...
Незряща...
Присъда чакам днес
от Съвестта!!!
© Даниела Василева All rights reserved.