23 нояб. 2014 г., 11:30

Присъда 

  Поэзия
373 0 0

Присъда

 

 

Момичето, което аз обичах

си тръгна без да се прости,

напразно в обич ти се вричах

душата ми опропасти!

 

Сурова, рязка, безпощадна

като военен трибунал -

изстреля думата “Раздяла“

и тръгна си без капка жал.

 

На теб живота си отдадох

и любовта си посветих,

от всичко свое се отказах,

дори и болката простих.

 

И молих те за шанс последен,

заради нашето дете -

да счупиш този обръч леден

обгърнал твоето  сърце!

 

 

Любомир Попов

© Любомир Попов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??