18 сент. 2011 г., 00:08  

Притча - 2 

  Поэзия » Другая
409 0 1

За парченце кораво съмнение
в океан от надежди
се е вкопчило моето семе
и пренарежда

 

с яки корени "горе" и "долу",
"свято" и "тленно".
На мравуняк от думи
просторите дърпа към себе си.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Сякаш в тези стихове съзирам душата и страстите на учения...
Предложения
: ??:??