Понеже на 48 години осъзнаваш: Животът
постепенно започва да ти се изплъзва
и че никога няма да бъдеш на оня остров.
Оня Оня Оня, където раздават индулгенции за щастие -
внезапно достигаш до онази свобода да притежаваш мига,
която само този, който е пял пред екзекуция,
може
да притежава като теб.
© Янко Все права защищены