31 авг. 2007 г., 21:44

Притихнало 

  Поэзия
395 0 4



Мехурчетата водни
все по-рядко пукат,
капките забавят своя танц.
Облаци дъждовни
завесата си вдигат,
слънцето залива всичко
със златния си гланц.
Над гората се протяга
пъстроцветната дъга,
птиците над боровете
песните си извисяват.
А в храсталака,
примигвайки едва, едва,
сгушено сърненце
свойта майка чака.


© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??