Притисни ме с длани силни -
искам даже да ме заболи:
порой на ласките обилни
да прегърне двамата, нали?
Тогава пареща милувка
ще потегли в болезнен вик
и в почивка чрез целувка
ще запомним радостния миг,
а ръцете ти в косите
да опъват в страст юздата -
светкавиците в очите
ще разтърсят в плам бедрата.
Обязди буйната кобила
и ме превърни в Сибила!
© Валери Рибаров Все права защищены